Duorolgordijnen

Duorolgordijnen zijn een nieuwe trend die je vaak ziet. Deze vorm van raamdecoratie heeft het gemak van normale rolgordijnen, maar ziet er dan extra mooi en luxe uit. Duo-rolgordijnen zijn voorzien van horizontale niet-transparante banen die worden afgewisseld met een transparante vitrage stof. Het geeft een interieur meer sfeer en het voordeel is dat je zelf een grote invloed heeft op de hoeveelheid licht die er binnenkomt. De twee lagen zijn namelijk zo met een ketting te bedienen dat de transparante banen gedeeltelijk of geheel te overlappen zijn met de niet-transparante banen.

Duo rolgordijn

Mooie witte duorolgordijnen voor een lichte en luxe uitstraling

Duorolgordijnen kleuren

Op Rolgordijnenexpert kun je duorolgordijnen vinden in mooie verschillende kleuren. Wit is een erg populaire kleur  omdat het in ieder interieur past en het zorgt voor ruimtelijkheid. Aardekleuren zoals beige, bruin en grijs zijn ook favoriet omdat ze een ruimte een warme uitstraling geven en daarnaast niet de aandacht opeisen in een kamer. Zwart is een gedurfde kleur, maar kan toch klassiek en modern staan.

Zwarte duorolgordijnen

Zwarte duorolgordijnen staan leuk bij een strak interieur

Welke raamdecoratie kies ik?

Transparante vouwgordijnen

Het is lastig om te bepalen welke raamdecoratie je moet kiezen. Er bestaan vele soorten zoals: rolgordijnen, duorolgordijnen, plisségordijnen, aluminium en houten jaloezieën en lamellen. Het is belangrijk dat je goed voorbereid bent voordat je een keuze maakt. Neem de tijd om de juiste raamdecoratie te vinden, die past bij je interieur, huis, wensen en raampartij. Continue Reading…

Foto`s duorolgordijnen: bekijk hier enkele sfeerfoto`s

Witte duorolgordijnen

De nieuwste trend die u vaak ziet zijn duorolgordijnen, ze hebben het gemak van normale rolgordijnen, maar ziet er dan extra mooi en luxe uit. Hier vindt u wat foto`s van duorolgordijnen.