Jaloezieën

Jaloezieën zijn verkrijgbaar in aluminium voor een strakke, industriële en elegante uitstraling en in hout voor een robuuste, warme en sfeervolle uitstraling. Door de vele kleurmogelijkheden en opties zoals lamelbreedte, ladderband, retro uitvoering en zijgeleiding is deze raamdecoratie geheel naar wens samen te stellen. De bovenbak en onderlat worden meestal in een bijpassende kleur geleverd. Verder worden jaloezieën geleverd met een apart bevestigingssysteem met een nagenoeg onzichtbare montagesteun. De montage is eenvoudig en de bediening is geruisloos en soepel. Op Jaloezieenexpert heb je de keuze uit een smalle geraffineerde subtiele lamel (16mm, 25mm, 35mm) en voor een stoerdere uitstraling in een bredere lamel (50mm, 70mm).  De houten variant is alleen verkrijgbaar in 50mm.

Zwarte jaloezieën

Zwarte jaloezieën voor een moderne look.

Jaloezieën kleuren

Jaloezieën zijn er in alle mogelijke kleuren verkrijgbaar.  Je kunt kiezen voor een standaardkleur als wit, zwart of grijs of je kunt een vrolijke kleur als blauw of roze kiezen voor een kinderkamer. Ook kun je bepalen of  je een metallic, matte of glanzende jaloezie wilt en of je een subtiele textuur wilt op de jaloezie.

Witte jaloezie

Jaloezieën zijn erg functioneel in de badkamer. De witte kleur staat mooi bij het geheel.

 

Welke raamdecoratie kies ik?

Transparante vouwgordijnen

Het is lastig om te bepalen welke raamdecoratie je moet kiezen. Er bestaan vele soorten zoals: rolgordijnen, duorolgordijnen, plisségordijnen, aluminium en houten jaloezieën en lamellen. Het is belangrijk dat je goed voorbereid bent voordat je een keuze maakt. Neem de tijd om de juiste raamdecoratie te vinden, die past bij je interieur, huis, wensen en raampartij. Continue Reading…

Foto`s houten jaloezieën

Witte houten jaloezie

Houten jaloezieën worden steeds populairder. Deze vorm van raamdecoratie lijkt op shutters, maar is dan een stuk goedkoper. Hier vindt u wat sfeerfoto`s van houten jaloezieën.

Foto`s aluminium jaloezieën

Aluminium jaloezie in de kleur wit

Aluminium jaloezieën zijn nog steeds een veelgebruikte raamdecoratie. De aluminium jaloezieën zijn makkelijk schoon te maken en zorgen voor een open uitstraling. Hier vindt u wat sfeerfoto`s van aluminium jaloezieën.