Lamellen

Kunststof verticale lamellen zijn tijdloos en staan bekend om hun functionaliteit. Ze zijn ideaal voor het reguleren van licht en zorgen voor privacy. Lamellen van kunststof zijn erg geliefd. Het kunststof materiaal is brandvertragend en kleurvast. Door het waterbestendige materiaal is het gemakkelijk te reinigen en biedt het een antibacteriële bescherming. Bij Lamellenexpert vind je vele kleuren en dessins. Je vindt dus ongetwijfeld een product dat past in jouw interieur en uw persoonlijke stijl tot uiting laat komen. Van neutraal tot uitdagend, van trendy tot klassiek.

Witte lamellen

Witte kunststof lamellen voor een open uitstraling

Lamellen designs

Er bestaan verschillende designs van lamellen. De gemêleerde lamel, die in alle kleuren beschikbaar is, een favoriet omdat deze print rustig is maar niet saai. Je kunt verder ook kiezen uit een moderne effen kleuren, maar ook uit lamellen met een print of een bijzondere vorm.

Gekleurde lamellen

Lamellen in allerlei kleuren.

Welke raamdecoratie kies ik?

Transparante vouwgordijnen

Het is lastig om te bepalen welke raamdecoratie je moet kiezen. Er bestaan vele soorten zoals: rolgordijnen, duorolgordijnen, plisségordijnen, aluminium en houten jaloezieën en lamellen. Het is belangrijk dat je goed voorbereid bent voordat je een keuze maakt. Neem de tijd om de juiste raamdecoratie te vinden, die past bij je interieur, huis, wensen en raampartij. Continue Reading…

Foto`s van lamellen

Witte lamellen

Lamellen van kunststof zijn tijdloos en functioneel. Er ontstaan steeds meer designs waardoor lamellen niet misstaan in een modern huishouden. U kunt wat inspiratie doen door de foto`s van lamellen te bekijken.