Mintgroen rolgordijn

Waar vind ik een mintgroen rolgordijn?

Mintgroen is een echte trendkleur die je op veel plaatsen terug ziet komen. Schoenen, tassen, sieraden zijn allemaal verkrijgbaar in deze mooie kleur, maar ook in interieurs is deze kleur populair. Je ziet veel witte of grijze interieurs gecombineerd met mintgroene accessoires, maar ook bestaat er nu raamdecoratie in deze frisse kleur.

Verduisterend of transparant
Op rolgordijnenexpert kun je een mintgroen rolgordijn vinden. Je kunt kiezen tussen een verduisterende of lichtdoorlatende stof. Een verduisterend mintgroen rolgordijn wordt vaak gebruikt in een slaapkamer. Mintgroen is op dit moment de kleur voor een babykamer, omdat het zowel leuk is voor jongens als meisjes. Een transparante stof wordt vaak gebruikt in een woonkamer en keuken. Mintgroen is een frisse vrolijke kleur en past bij verschillende woonstijlen.

Kleuren
Kleuren die bij mintgroen passen zijn andere pastelkleuren, zoals lichtroze of lila, wat leuk staat in een kinderkamer. Vaak zie je mintgroen gecombineerd met natuurlijke kleuren als wit, bruin en grijs, de frisse kleur geeft namelijk letterlijk een frisse uitstraling. Felle kleuren staan niet mooi bij mintgroen, omdat dit kan vloeken en te druk kan overkomen in een ruimte.

Woonstijlen
In een sierlijk en romantisch interieur staat de kleur mintgroen mooi als het gecombineerd wordt met andere rustige zachte kleuren en sierlijke en kanten accenten. Mintgroen wordt vaak gebruikt in combinatie met steigerhout en daarom zie je deze kleur ook vaak terug in landelijke en industriële interieurs. Mintgroen maakt een industriële stijl toch wat frisser en minder saai.

Mintgroen interieur

Mintgroene details in huis