Plisségordijnen

De raamdecoratie van nu zijn plisségordijnen. Plisségordijnen zijn een belangrijke sfeermaker in huis, ze zien er stijlvol uit en zorgen voor privacy. Met de keuze voor het ophangsysteem bepaal je zelf hoeveel licht je binnenlaat. Ook de stof bepaalt hoeveel licht er wordt doorgelaten. Daarnaast kun je kiezen voor een enkele plissé of een dubbele honingraat plissé. Het voordeel van een dubbele plissé is dat de koorden hier niet zichtbaar zijn. Daarnaast werkt de honingraat isolerend, zeker in combinatie met de verduisterende stoffen die beschikken over een folie aan de binnenkant. Plissegordijnenexpert heeft een uitgebreid assortiment aan kwalitatieve en goedkope plisségordijnen in verschillende kleuren en stoffen.

Lichtdoorlatende plissés

Stijlvolle lichtdoorlatende plissés

Plisségordijnen kleuren

Je hebt bij plisségordijnen de keuze uit verschillende kleuren. Het is belangrijk dat de kleur van je plissé mooi bij het geheel van de kamer past. Kies niet voor een kleur die niet terugkomt in je interieur. Ook heb je de keuze uit verschillende stoffen. Zo past de linnenlook mooi bij een landelijk interieur en een simpele stof beter bij een strak interieur.

Plisségordijnen landelijk

Deze plissés staan erg mooi bij dit landelijke interieur.

Welke raamdecoratie kies ik?

Transparante vouwgordijnen

Het is lastig om te bepalen welke raamdecoratie je moet kiezen. Er bestaan vele soorten zoals: rolgordijnen, duorolgordijnen, plisségordijnen, aluminium en houten jaloezieën en lamellen. Het is belangrijk dat je goed voorbereid bent voordat je een keuze maakt. Neem de tijd om de juiste raamdecoratie te vinden, die past bij je interieur, huis, wensen en raampartij. Continue Reading…

Welk type plisségordijn kies je?

Blauwe plissés
Je hebt verschillende opties bij plisségordijnen, je kunt zowel de kleur als de stof bepalen. Ook kun je kiezen uit het type plisségordijn : ‘standaard’ of de vrijhangende variant waarbij je de boven- en onderkant kan bedienen. Hieronder kunt informatie vinden over het type plissé dat bij u past.

Continue Reading…

Foto`s plisségordijnen: doe hier ideeën op.

Witte plissés

Plisségordijnen zijn erg trendy en zie je in veel interieurs voorkomen. Plisségordijnen kunnen in het midden van het raam worden gehangen zodat u zelf bepaald wat er van buiten naar binnen te zien is. Kijk hier voor de mooie foto`s van plisségordijnen.