Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn tijdloos en nog steeds erg populair. Je kunt zelf bepalen hoeveel licht u in uw kamer wilt door een keuze te maken tussen verduisterende of een transparante stof. Raamdecoratie die licht door laten worden vaak gebruikt in een woonkamer of keuken zodat u genoeg licht heeft, maar toch wat meer privacy. Verduisterende rolgordijnen worden veelal gebruik in slaapkamers. Naast verduistering zorgen ze ook voor geluidsdemping en dat warmte binnen en kou buiten wordt gehouden. Rolgordijnenexpert heeft een groot assortiment aan kwalitatieve en goedkope rolgordijnen.

Rolgordijnen

Rolgordijnen op maat in mooie kleuren

Rolgordijnen kleuren

Er bestaan verschillende kleuren. Wat al jaren populair is zijn de witte en grijze kleuren. Het witte rolgordijn is een echte klassieker, omdat dit altijd staat in ieder interieur. Ook grijs is een kleur die al jaren terugkomt in huishoudens en daarom wordt deze kleur ook vaak uitgekozen als raamdecoratie. Het staat mooi als de kleur van je raamdecoratie terugkomt in je interieur. Een felle kleur kan soms ook heel cool staan, zeker in een interieur met weinig kleur kan dit breken.

rolgordijnen wit goedkoop

Witte rolgordijnen kunnen er heel luxe uitzien. Het wit komt mooi terug in de rest van de kamer.

Waar vind ik een mintgroen rolgordijn?

Mintgroen rolgordijn
Mintgroen is een echte trendkleur die je op veel plaatsen terug ziet komen. Schoenen, tassen, sieraden zijn allemaal verkrijgbaar in deze mooie kleur, maar ook in interieurs is deze kleur populair. Je ziet veel witte of grijze interieurs gecombineerd met mintgroene accessoires, maar ook bestaat er nu raamdecoratie in deze frisse kleur.

Continue Reading…

Korting rolgordijnen: 20% korting

20% korting rolgordijnen

Korting rolgordijnen: RolgordijnenExpert bestaat 5 jaar en daarom hebben zij een speciale jubileumsactie. Als u deze week tot zondagnacht besteld dan krijgt 20% extra korting op uw gehele bestelling en daarnaast wordt uw bestelling gratis geleverd in Nederland. RolgordijnenExpert heeft een uitgebreid aanbod aan verschillende stoffen rolgordijnen die verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren.

Welke raamdecoratie kies ik?

Transparante vouwgordijnen

Het is lastig om te bepalen welke raamdecoratie je moet kiezen. Er bestaan vele soorten zoals: rolgordijnen, duorolgordijnen, plisségordijnen, aluminium en houten jaloezieën en lamellen. Het is belangrijk dat je goed voorbereid bent voordat je een keuze maakt. Neem de tijd om de juiste raamdecoratie te vinden, die past bij je interieur, huis, wensen en raampartij. Continue Reading…

Verschillende stoffen rolgordijnen

Stoffen rolgordijnen

Bij rolgordijnen heb je de keuze uit verschillende stoffen met verschillende eigenschappen. Ruwweg kunnen wij twee soorten stoffen onderscheiden:

Rolgordijnen foto`s: doe wat inspiratie op!

Antraciete rolgordijnen

Rolgordijnen zijn tijdloos en nog steeds favoriet. U kunt kiezen uit verschillende stoffen, namelijk transparant of verduisterd. Daarnaast heeft u de keuze uit vele kleuren, zoals mooi wit of cool mintgroen. Hier vindt u rolgordijnen foto`s om wat inspiratie op te doen.