Vouwgordijnen

Vouwgordijnen kennen de eenvoudigheid van rolgordijnen, maar zien er dan erg stijlvol uit. Zo zorgen ze er niet alleen voor dat de kamer wordt verduisterd, maar ook dat het geluid wordt gedempt, de warmte binnen blijft en dat de kou buiten wordt gehouden. Vouwgordijnen worden geleverd met een apart bevestigingssysteem. Hierdoor kun je de gordijnen op een eenvoudige manier tegen het raam ophangen. Ze hangen het meest in de woonkamer, dit omdat er toch wat licht wordt doorgelaten. Vouwgordijnenexpert heeft een groot assortiment aan kwalitatieve en goedkope raamdecoratie in verschillende soorten stoffen.

Vouwgordijnen

Mooie vouwgordijnen met linnenlook

Vouwgordijnen kleuren

Je hebt de keuze uit verschillende stoffen en kleuren. De meeste mensen kiezen voor een lichtdoorlatende stof  zodat je nog genoeg licht in huis hebt, Vouwgordijnen worden vaak gekozen bij een landelijk interieur, omdat de linnenlook stoer staat maar ook erg luxe. De populairste kleuren zijn rustige kleuren als beige, grijs, wit, bruin en blauw.

vouwgordijn goedkoop

Vouwgordijnen staan stoer, maar geven ook een rustige uitstraling.

Welke raamdecoratie kies ik?

Transparante vouwgordijnen

Het is lastig om te bepalen welke raamdecoratie je moet kiezen. Er bestaan vele soorten zoals: rolgordijnen, duorolgordijnen, plisségordijnen, aluminium en houten jaloezieën en lamellen. Het is belangrijk dat je goed voorbereid bent voordat je een keuze maakt. Neem de tijd om de juiste raamdecoratie te vinden, die past bij je interieur, huis, wensen en raampartij. Continue Reading…

Foto`s van vouwgordijnen

Wit vouwgordijn

Vouwgordijnen zien er luxe en stijlvol uit. Vouwgordijnen zijn makkelijk te bedienen en zorgen toch nog voor voldoende licht in huis. Hier vindt u de mooiste foto`s van vouwgordijnen zodat u wat inspiratie .